2013-01-20

vit linneduk med enkelt sällskap | söndagsbildTumlad linneduk härligt skrynklig och alldeles perfekt att slänga på bordet när man liksom vill markera att det är lite festligare än vanligt. Det kan vara en tisdag eller en alldeles vanlig lördagskväll som i går. Vännerna satt kvar vid köksbordet tills ljusen brunnit ända ner i billigaste och kanske de snyggaste ljusstakarna vi har. 
Vi var så enkla och okomplicerade att det inte ens putsades på ljusstakarna innan de fick ta plats. Inte så snyggt i närbild precis, men vet ni, det funkade ändå. Kommande vecka ska jag känna mig "bra nog" mest hela tiden och tänka på att till och med dammiga ljusstakar och en skrynklig duk kan vara perfekt rekvisita till det dagliga skådespelet vi har huvudrollen i.

Med dessa bilder vill jag ropa ett litet hurra för den trevliga och festliga enkelheten, och för Fabriken  där ännu fler söndagsbilder samlas i en härlig liten mix.kram | tina4 kommentarer:

  1. De där ljusstakarna är så fina! Så enkla, men så fina. Och vet du va, det stör mig inte aaaals att se lite damm. Det är nästan lite skönt :)

    SvaraRadera
  2. Visst går det duka fint det enkla men ändå vackra! Kram Suss

    SvaraRadera
  3. Ja visst är de snygga de där. Och din duk, alldeles underbar!

    SvaraRadera


Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar!
kram | Tina