2014-06-24

alltså. vem är det egentligen som bloggar här på peppar och vanilj kan man ju undra...

 
 
 hej
 
Jag är en lika fokuserad som charmigt vimsig nybliven 40-åring som lämnat småbarnsåren bakom mig och är tonårsmamma fullt ut sedan ett litet tag. Ofattbart och oändligt kul.  Mannen i mitt liv är fantastiskt händig och en fena på datorer och honom har jag hängt ihop med sedan studentfesten. Fint så.

Yrkesmässigt har jag utmanat mig själv genom åren med såväl mångårigt chefskap, som utredningshandläggeri och informatörskap. Jag har assisterat såväl personligt som administrativt men trivs som allra bäst när jag får fotografera, strukturera och styla. Uppdragen är än så länge något sporadiska men utmanande och oändligt inspirerande. Just nu står jag redo att ändra riktning i mitt yrkesliv och är för tillfället öppen för förslag.

Vi bor sedan 2000 i en sutterängvilla byggd på 70-talet. Precis ett sådant hus vars yttre är av den typen som jag ALDRIG skulle kunna tänka mig att bo i. Men jag trivs jättebra och vill nog allt stanna ett tag till. Vi har alltid pågående projekt, ibland är det full fart i bland är det knappt styrfart, men aldrig är vi helt stilla.

 
blogg
 
Peppar och vanilj är en blogg som handlar om livet hemma och allt som det kan tänkas innehålla. Mest hemmaliv och vardagslivliga tankar, mycket bilder och en hel del fokus på inredning. Någon skulle kanske kalla det en livsstilsblogg. Typ.
 
Jag driver också bloggen Fabriken som är en slags bloggportal för inredningsbloggare där vi samlas och bloggar kring olika gemensamma teman bland annat.
 


Att blogga är för mig som att klottra.  Och jag gör det helt utan tvång och prestige!

Vill du mig något?
tina@sundling.info