2009-10-19

L I T E T - H Ö R N


Jag har fått en hel del förfrågningar kring hur resten av lillasysters rum ser ut. Efter detta har ni nog sett hela det lilla lilla rummet :)
Väldigt enkelt och precis lagom för en 9-åring är den lilla "skrivbords-smygen" lillasyster har i sitt lilla rum. Här fanns tidigare ett par garderober som vi tog bort och satte dit ett par lister och på det en vanlig vit bordsskiva från IKEA som vi måttanpassade och personifierade något genom att sätta dit en eklist i framkant. På väggen framför skrivbordet sitter samma milt gröna tapet som finns som fondvägg och en vajer med klämmor fungerar just nu som ett litet galleri för foton Filippa valt ut. Lätt att variera efter humör och kanske årstid !?
Datorn är på gott och ont ett populärt ställe att sitta vid en stund varje dag. Med ett eget Spotify konto får hon mig att le stolt när jag hör att hon gärna lägger upp spellistor med till exempel Soundtracks of Our Lives och Depeche Mode. Lite annorlunda musik val för att vara en 9-årig tjej tror jag :) Stolen hon sitter på då är en gammal ekstol och varken speciellt snygg eller skön så en ny står på listan... (men ärligt talat det finns inte mycket fina "kontorsstolar" att välja på, för de är ju naturligtvis bäst..men som sagt inte snygga...)
K R a M // T i n a