2010-02-28

fart

Oj, redan söndag och månadskifte på gång... Det gäller att hålla i hatten, här går det undan! Undrar om det är så att det är något lurt på gång i universum... Massor av snö och dagar och veckor som tycks försvinna förbi mig in allt snabbare takt. Känner ni igen er?
I går var hela familjen i väg på ett stort köpcenter nära oss och jag hade bland annat sett fram emot att strosa på Åhlens och IKEA några timmar. Men då hände det där konstiga med tiden... den bara försvann. I diverse provhytter. Det resulterade i och för sig i ganska bra uppdateringar i såväl tjejernas som min garderob. Men allt smått och gått jag hade hoppats köpa på mig till hemmet blev lika med nästan noll. Vi hann springa in och köpa ett par lampor och ett paket servetter innan vi gasade hem för att byta strumpor (typ;) och kasta oss i väg på lördagens kvällsbjudning...
Nu har jag fyra tioåringar som sitter och kollar på Titanic i rummet bredvid... Undra om de kommer att orka hela filmen...och undra om de i så fall kommer att fälla lika många tårar som jag gjort till den filmen...och undra hur mycket popcorn jag får dammsuga upp sedan :)
K R a M // T i n a