2011-03-08

t i s d a g - i - f a b r i k en När vi flyttade in i vårt hus för drygt 10 år sedan så hade vi ett riktigt fult brunt plastgolv i vårt kök som vi bara var tvungna att bli av med fortast möjligt. Vi hade en begränsad budget (minst sagt) och turligt nog kom vi över ett trägolv som vi lade in i den delen av köket som matbordet står. Vi betsade det brunt och älskade det villkorslöst under en lång tid. Men en dag ville det bli vitt. Slipning, kvistlack och tre-fyra övermålningar senare fortsatte vi att älska vårt trägolv lika villkorslöst... (trots att smutsen syns snabbt och tydligt ;)

I den andra delen av köket valde vi (av någon anledning som vi tämligen snabbt starkt ifrågasatte själva) ett jätte billigt klinkersgolv i en ljus terracottanyans. Eller i ärlighetens namn så var nyansen mer hudfärgad !? Ett katastrofalt val naturligtvis.

Vi har varit tappra och förlåtande mot oss själva under en lång tid men nu går det inte längre =) Snart så ska hudfärgen åka ut ur det Sundlingska hemmet, för att aldrig återvända!  Vi är ju mitt upp i en ganska rolig men långdragen uppdatering av köket...och nytt golv är beställt!Jo visst kommer all smuts säkerligen att synas jätte väl... men det blir lätt städat när det läggs utan fog och den ljusa käslan får kompensera =)
Nästa gång jag delar med mig av vårt köksprojektet hoppas jag att det kanske kan handla om våra  skinnhandtag! Egen design och egen tillverkning...


T i n a