2011-08-01

ledig


Det stora vita skåpet stöttar installationer som varje sommarkväll byggs upp, mer eller mindre  varsamt och genomtänkt och alltid olika. Kuddar och fårskinnsfällar och dynor har egentligen  givna platser i tre olika gamla träbackar som finns placerade i hallen.

Men vem orkar lägga tid och möda på det när man suttit ute och njutit tills myggen jagat in dig och när du innerligt hoppas och tror att allt ska bäras ut igen morgonen efter..?

En sommar går så fort och plötsligt så blir du varse om att så gör även livet. Vi har denna sommar förlorat en av de mest betydelsefulla människorna i vår närhet och allt blir helt suddigt och glasklart på samma gång. 

Känslan av overklighet finns stundtals tydlig tillsammans med den stärkta kärleken till livet och oron att inte göra, skapa, känna, hinna tillräckligt... Då gäller det att andas.  Våga prata. Lyssna. Njuta av allt som kan njutas av. Skratta.


 
 
I dag börjar familjens gemensamma ledighet på 2 veckor och jag hoppas på och planerar för mycket skratt och avkoppling. Jag önskar dessutom  att ett eller annat projekt här hemma ska åtminstone påbörjas. Vi får se :)


T i n a