2012-08-01

fotoutmaning och hon det handlade om egentligen
Högst en minut fanns det där ljuset precis just där. Snabbt fram med iPhonen och fånga det hjärtat såg. Ville ha dit även storasyster och foga samman de två till en.
Men nej. Hon var inte fixad. Älskade lilla stora tjej, du är fin precis som du är. Alltid. Trots att du är tonåring. Men det hjälper inte vad en mamma säger. Det blev bara en av två idag... finaste lillasyster i ett hörn.

Augusti startas upp med en fotoutmaning som fina Kristina med bloggen  Ingen vanlig dag är mamma till. Efter lite snickesnack fram och tillbaka på Instagram så var det helt plötsligt inte längre tänkbart att inte anta utmaningen för min del. Det fiffiga som växte fram där var att det är helt ok att vara med på sin blogg, eller på Instagram, eller lite både och. Jag kommer nog att bli en "både ockare"

Dagen innehöll en hel del. Men det som liksom fångade mig var det att lillasyster nu bar ut sin fina prinsesspegel från sitt rum. Hon fick en ny stor spegel från Ikea i helgen när hon fyllde 12 år. Känslosamm som jag är så tänkte jag att jaha, det var idag den dagen var. Liten blir lite större. Det är på väg att bli något annat nu. Varken sämre eller bättre. Men annorlunda och lika fint och smärtsamt spännande...


T i n a