2012-09-13

tema | hall

 
 
 
Först ut i raden av temabloggningar i Fabriken denna höst är hallen. Jag och Anna tänkte att vi börjar från början på något sätt liksom när vi under några superroliga timmar förra veckan Fabriks-planerade.
 
Hallen är ju det första du ser när du öppnar dörren, både som besökare och hemkommande. Som jag skrev på Fabriken så är det här vi får första chansen att göra ett gott intryck.  Jag har verkligen tänkt på det lite extra nu ett tag. Vår hall är nämligen inget annat än ett slags dumpningställe just nu. Byggmaterial blandas med sopsortering och ouppackade fotbollsväskor. Alltså det är så rörigt att jag nästan inte bryr mig längre. Då fattar ni. K at a s t r o f...
 
Jag vill faktiskt inte visa det allra värsta men bjuder på en sanning ändå. Om jag inte gör ett gott intryck med min hall just nu så kan jag skryta med att jag i allafall i detta hörn på bilden gör bjuder er att få ett ärligt intryck.
 
Det sticker ut lite här och där, rörig och i ständig förändring. Dessutom finns det mycket mer som man inte ser. Sådan är ju jag.
 
 
 
t i n a