2012-10-07

söndag | bild | fabriken

min söndagsbild är tagen med min Iphone och finns också på Instagram @tinasundling

Söndag till söndag. Precis så jag inte vill att det ska vara här på bloggen egentligen. Jag fick inte ens till ett eget bidrag till torsdagstemat i Fabriken. Men jag har naturligtvis gjort en himla massa andra saker. Ja inte lika  härliga saker som Anna min Fabrikenkompanjon haft för sig förstås. Mer alldagliga men ändå viktiga sysslor som kryddats med lite främmande och överraskningar och fix i sovrummet. Det börjar saaakta men säkert falla mer och mer på plats.
 
Plywood-fonden bakom sängen höll på att sluta i katastrof men blev ganska bra tillslut. Det var jätte svårt att hitta rätt nyans och rätt täckgrad på lacken. Det finns ju bets som är i "drivvedsnyans" men det skulle ha mer tydligt randigt/fläckigt liksom, och det var liksom inte detjag hade i tanken. Jag ville ha en nyans som var en blandning mellan plywood som stått ute på en byggarbetsplats och drivved. Typ. Då blev det till att blanda och blanda och testa och testa i färgbutiken innan jag blev nöjd. Stackars de som jobbade den dagen. Men deras tjänstvillighet genererade en nöjd kund!
 
Man skulle nog kunna säga att mitt bidrag till söndagsbilden på Fabriken en del i en slags följetong. För klart, det är det inte i sovrummet än...
 
 
 
kram | tina