2011-09-26

moodboard
Den svartvita bilden från Lotta Agatons vardagsrum är en av de absolut mest inspirerande bilder jag vet. Den kommer säkert att vara medelpunkten även vid vinterns och vårens moodboards. Jag är också väldigt förtjust i de vackert komponerade höst bilderna (med fikon och eklöv) som jag fick från Anna-Malin förra hösten. Det var kul att plocka fram dom igen!


Den tvåfärgat grå väggen i köket är då och då även den en slags moodboard här hemma. Men just nu är den en mycket rörig kom-ihåg-plats i stället. Praktiskt ja visst, men inte direkt estetiskt tilltalande ;)


Fotografen Steve McCurrys fantastiska bild på den afhganska flykting-flickan är känd över hela världen och jag förtrollas av intensiteten i hennes ögon. Jag tycker att det är en av de vackraste bilderna som finns och den platsar även den på alla mina framtida moodboards.


Den stora magnetiska svarta-tavlan i vardagsrummet är en perfekt visuell lekplats som snabbt byter skepnad. I helgen var den fantastiskt dekorerad av mina små brorssöner. Men idag torkades den av och fick bli plats för höstens första temabloggning hos Fabriken.

Roligt att vi är i gång igen, och jag ser mycket fram emot att såväl förhoppningsvis inspirera er som att låta mig inspireras av er alla!


T i n a