2012-08-30

xo

 


Det spelar nog ingen roll hur nöjd jag än är med storleken på min familj eller hur gammal jag än blir.  Jag kommer troligtvis aldrig att sluta sucka längtansfullt när jag får äran att sniffa i en liten bebisnacke. Antagligen kommer jag heller aldrig kunna gå förbi bebis kläder i en butik utan att känna lust att svänga dit. Alldeles troligt kommer jag heller aldrig att sluta vara barnsligt förtjust i bra barninredning. Nä, varför skulle jag!?

XO- in My room är ett alldeles lysande exempel på shop där jag stannade till och föll pladask. Eller ja, det är ju en webbshop så jag snarare liksom sjönk ihop på stolen med glansiga ögon och klickade runt. Länge. Hur som helst har de ett otroligt charmigt utbud. Dessutom var de alldeles ovanligt trevliga att mejl-prata med ;)




Så fin. Men visst, det är en nackdel (ganska stor egentligen) att man liksom inte ser sin skatt innan man står lutad över sängen. Men ändå. Fin fin, fin.



Detta är ju ett riktigt snyggt skrivbord. Uppmanar till lite DIY faktiskt...

 


Fast detta sagolika skrivbordet attackerar verkligen mitt skulle-vilja-köpa-centra i hjärnan. Alltså, kolla in lådorna på bilden nedanför. Say no more, say no more...


bilder lånade med tillåtelse från shop.xo-inmyroom.com



T i n a