2013-01-06

backspegel | typJag har naturligtvis haft en ambition att göra ett välarbetat inlägg som summerar 2012. Men eftersom ett av mina mål 2013 är att ta mina ledord "utan tvång och prestige" på stort allvar så tycker jag att det är ok att summera 2012 med en salig blandning av bilder och lite spontana kommentarer.
 
Jag blir iallafall alltid alldeles beroende av vita tulpaner under årets första månader. I februari 2012 var jag dessutom helt insnöad på att fota tulpaner och bloggen överöstes med inlägg med bilder av tulpaner i alla möjliga former. (kommer säkert även 2013;)
 Storasyster blev 15 år i mars (så stor men ändå min lilla prinsessa liksom...skumt) och designade en av sina födelsedagspresenter alldeles själv. Vi tillverkade en sängbotten byggd av laspallar. Succe!

Jaja, jag tjatar på om byrålådshyllorna. Men de är faktiskt en riktigt bra idé. I april tyckte jag i allafall att jag ville tipsa omdom igen.
Våren 2012 var en bra vår. Jag njöt i stora drag av att göra lite annat än att vara chef i mitt dagliga arbete. Roligt att utmanas i andra situationer, och att våga testa lite olika saker...

Jag blev synlig på Instagram. Så pass synlig att jag blev uppsökt och tillfrågad om jag kunde tänka mig att sälja några av mina bilder och eventuellt skapa några fler bilder som skulle användas för att bildsätta sångtexter i ett cd-konvolut. Over there. Kul.

Ett och annat fotouppdrag har börjat trilla in och jag har en del på gång. Ger en skön och lite pirrig känsla i magen och jag är öppen för förslag av olika slag.


 
 
Lillasyster fick också chansen under 2012 att styra och ställa i sitt rum och det blev en total omflytt av allt som var flyttbart. Jättekul tyckte vi och fastnade på bild i den fläckiga spegeln. 
En uppmärksammad och omtyckt bild av mitt lilla hjärta. Smärtsamt vacker pre-teen...
Jag hade här tänkt visa mitt premiärbidrag till Fabrikens tematorsdagar, men det är något galet med bildöverföringen hos mig och jag kan bara inte få över den bilden...
Det var ju nämligen faktiskt så att jag och min fina nyvunna vän Anna Sylvan tog över spakarna på Fabriken under den tidiga hösten 2012. En rolig utmaning som säkerligen kommer att ta märkas under våren 2013. Räkna med det.
 
 
Kort och gott. Tack 2012. Välkommen 2013.

 
 

kram | tina