2013-01-06

backspegel | typJag har naturligtvis haft en ambition att göra ett välarbetat inlägg som summerar 2012. Men eftersom ett av mina mål 2013 är att ta mina ledord "utan tvång och prestige" på stort allvar så tycker jag att det är ok att summera 2012 med en salig blandning av bilder och lite spontana kommentarer.
 
Jag blir iallafall alltid alldeles beroende av vita tulpaner under årets första månader. I februari 2012 var jag dessutom helt insnöad på att fota tulpaner och bloggen överöstes med inlägg med bilder av tulpaner i alla möjliga former. (kommer säkert även 2013;)
 Storasyster blev 15 år i mars (så stor men ändå min lilla prinsessa liksom...skumt) och designade en av sina födelsedagspresenter alldeles själv. Vi tillverkade en sängbotten byggd av laspallar. Succe!

Jaja, jag tjatar på om byrålådshyllorna. Men de är faktiskt en riktigt bra idé. I april tyckte jag i allafall att jag ville tipsa omdom igen.
Våren 2012 var en bra vår. Jag njöt i stora drag av att göra lite annat än att vara chef i mitt dagliga arbete. Roligt att utmanas i andra situationer, och att våga testa lite olika saker...

Jag blev synlig på Instagram. Så pass synlig att jag blev uppsökt och tillfrågad om jag kunde tänka mig att sälja några av mina bilder och eventuellt skapa några fler bilder som skulle användas för att bildsätta sångtexter i ett cd-konvolut. Over there. Kul.

Ett och annat fotouppdrag har börjat trilla in och jag har en del på gång. Ger en skön och lite pirrig känsla i magen och jag är öppen för förslag av olika slag.


 
 
Lillasyster fick också chansen under 2012 att styra och ställa i sitt rum och det blev en total omflytt av allt som var flyttbart. Jättekul tyckte vi och fastnade på bild i den fläckiga spegeln. 
En uppmärksammad och omtyckt bild av mitt lilla hjärta. Smärtsamt vacker pre-teen...
Jag hade här tänkt visa mitt premiärbidrag till Fabrikens tematorsdagar, men det är något galet med bildöverföringen hos mig och jag kan bara inte få över den bilden...
Det var ju nämligen faktiskt så att jag och min fina nyvunna vän Anna Sylvan tog över spakarna på Fabriken under den tidiga hösten 2012. En rolig utmaning som säkerligen kommer att ta märkas under våren 2013. Räkna med det.
 
 
Kort och gott. Tack 2012. Välkommen 2013.

 
 

kram | tina
 
 
 
 

13 kommentarer:

 1. En alldeles utmärkt summering av 2012, tycker. Tänk vad bra det blir när man gör saker utan tvång och prestige. :)

  Ang. bildöverföringen så har jag samma problem, föresten. Använder jag Explorer så går det inte att överför bilder men använder jag istället chrome som webläsare så går det utmärkt. Skumt, men sant.

  Ha en härlig söndagskväll! //Petra

  SvaraRadera
 2. Jag njuter av varenda bild, och ord.. Ska bli fantastisk kul att följa dig under 2013 med!

  Kram Catta

  SvaraRadera
 3. Kort och gott, ett alldeles underbart inlägg. Du tar så fina bilder att det nästan gör ont inuti. Och dina lådhyllor, tjata på. De är ruskigt snygga.

  SvaraRadera
 4. Härligt summerat och vackra bilder :-) Spännande att se vad 2013 innehåller. mvh. Livingbymiriam

  SvaraRadera
 5. Härlig inspiration bjuder du på! Jag ser fram emot 2013.

  SvaraRadera
 6. Briljant.
  Supervackert.
  Bäst.

  Mina superlativ tar slut.
  <3

  SvaraRadera
 7. Men det behövs ju inte mer! Perfekt summerat. Tack för fina bilder. Gillar ju dem.

  SvaraRadera
 8. Vilken härlig årssammanfattning. Bilderna är otroliga. Även lilla jag har sammanfattat mitt första bloggår. Kika in och läs vetja :)
  http://tantemmasbravader.wordpress.com/2012/12/30/snabbspolning-av-aret-som-gatt/

  SvaraRadera
 9. Hej,
  Hittade precis in hit och fullkomligt älskar din blogg. Verkligen.
  Nu ska jag fortsätta kika runt en stund :)

  SvaraRadera
 10. Å så mycket inspiration du ger!!
  Kram från Sabina

  SvaraRadera
 11. Vackra bilder! Heter du Peppar och vanilj på Instagram också?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!
   Nej jag heter @tinasundling på Instagram :)
   Hoppas vi ses där också!
   Kram

   Radera
 12. Det där både såg ut och lät som ett år jag hade velat leva. Underbara bilder du tar! Keep up the good work och ha ett underbart 2013!

  SvaraRadera


Tack för att du tar dig tid att lämna en kommentar!
kram | Tina