2012-11-30

vitt på marken och whiteaway


 
I dag är det äntligen lite vitt och kallt ute. Samtidigt. Passar så galet bra att inleda december med sådant väder. För det ser ju faktiskt ut som om det kommer att stanna ett litet tag i allafall. Eller kanske en stor rejäl stund. Det talas ju om vargavinter. I så fall känner jag att jag träffat helt rätt ännu mer med den tidiga klappen till mig själv en cremefärgad Nespresso CitiZ D10CV
 
Egentligen behövde jag inte denna lilla fina maskin. Trodde jag. Nu vet jag bättre. Så klart att jag behövde en Nespresso CitiZ. Alltså seriöst, det är verkligen vardagslyx som gör mig varm i hela kroppen. Den är liten och smidig och grymt busenkel att hantera. Dessutom är den ganska fin i sin enkelhet. Den gör inte mycket väsen av sig där den står och flirtar med min gourmé-kaffe-tarm så gott som hela tiden.
 
 

 

 
Den låter ju lite mer när den gör kaffet förstås, men det är inte så att man behöver hålla för öronen. Samtidigt är det inte så att man liksom kan smyga med den när familjen i övrigt sover kanske. Det är ju en väldigt enkel variant av kaffemaskin det här, men samtidigt ger den dig mycket för pengarna tycker jag. Nästan det bästa med denna Nespresso CitiZ är att den bara är ett klick bort. Helt i enlighet med min uppriktiga strävan att slippa gå i affärer för att handla julklappar i år, finns den  prisvärt och lättillgängligt hos Whiteaway.se 
 
När den levereras, vilket min gjordes väldigt snabbt, så medföljer en uppsättning av de godaste av de godaste kaffekapslar. Dessutom är de så fina. Alltså det är ju värt att köpa en liten Nespresso-mackapär bara för att ha anledning att köpa kapslar. Gärna olika sorter då, så att de blir som en galet snygg samling med ögongodis. Ganska dyr sådan dessvärre. Men det är det värt.


 
 
Summa sumarum, beställ en Nespresso CitiZ till dig själv i julklapp om du har en liten peng över. Har du en stor peng finns det givetvis större och ännu kompetentar kaffemackapärer att klicka hem. Förresten, visst är whiteaway ett ovanligt fint namn på en vitvarubutik?


kram | tina